Oportunitate de finanțare unică pentru IMM din județul Galați Recomandat

„ Îndemn toate microîntreprinderile eligibile să profite de această oportunitate, de a accesa fonduri europene cu o cofinanţare de doar 10%. Este o mare şansă pentru microîntreprinderile din judeţul nostru, care pot lua între 20.000 şi 200.000 de euro, fonduri europene nerambursabile, pentru amenajarea de construcţii noi și achiziţionarea de echipamente moderne de producţie, sisteme de producere a energiei din surse regenerabile, dispozitive IT sau alte dotări de care au nevoie pentru a dezvolta şi extinde gama de produse și servicii oferite. E un apel competitiv, linia de finanţare fiind deschisă şi pentru microîntreprinderile din judeţele Brăila, Vrancea, Buzău şi Constanţa”, a anunțat președintele CJ Galați, Costel Fotea pe pagina sa de socializare.

Solicitanții eligibili sunt microîntreprinderile din mediu urban, cu sediul social sau punct de lucru înregistrat fiscal în mediul urban.

Ghidul solicitantului şi anexele (Acțiunea 1.6 - Stimularea activităților inovatoare și creșterea competitivității IMM-urilor, Operațiunea A.1 Creșterea competitivității microîntreprinderilor) au fost publicate de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, iar perioada de depunere a cererilor de finanţare este între 29 mai (ora 10:00) şi 28 iunie (ora 16:00).

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.