Liderul europarlamentarilor PSD: am convingerea că România va intra complet în spațiul Schengen până la finalul anului Recomandat

Europarlamentarul Dan Nica susține că până la sfârșitul acestui an intrarea României va fi completă în spațiul Schengen.

Europarlamentarul PSD spune că intrarea în Schengen aerian, „înseamnă o dreptate parțială” și are convingerea că până la sfârșitul acestui an, „intrarea României va fi completă, în spațiul Schengen”.

„Îi mulțumesc primului-ministru Marcel Ciolacu, pentru tratativele purtate cu liderii europeni pentru ca România să facă primul pas în spațiul Schengen. De asemenea, îi mulțumesc liderului S&D, Iratxe García Pérez, pentru că a menționat în agendele ședințelor din Parlamentul European, tratamentul discriminatoriu la adresa românilor. Eu mi-am propus, cu fiecare luare de cuvânt, în plenul Parlamentului European, să amintesc umilințele și nedreptățile prin care trec românii, fiind într-un stat membru al UE”, a transmis europarlamentarul gălățean Dan Nica.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.