Ministrul Agriculturii a participat la Consiliul AgriFish de la Bruxelles: Am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români Recomandat

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat că în Consiliul AgriFish de la Bruxelles „a pus pe masă mandatul primit de la fermierii români”. Dacă nu înțelegem că fermierii noștri au nevoie de sprijin real, putem să plecăm cu toții din funcții, a adăugat ministrul român.

La întâlnire au participat principalii factori de decizie la nivel comunitar din domeniul agriculturii.
„Am fost în Consiliul AgriFish de la Bruxelles unde așa cum am promis, am pus pe masă mandatul primit de la fermierii români”, a anunțat Florin Barbu.

Ministrul român al Agriculturii a vorbit despre solicitările fermierilor români.
„I-am atras atenția comisarului european pe Agricultură că au trecut 6 luni de când România a cerut această derogare pentru care a primit sprijinul a 15 state membre, iar răspunsul Comisiei încă nu a venit. Le-am spus-o foarte clar colegilor mei miniștri: Dacă nu înțelegem că fermierii noștri au nevoie de sprijin real, nu de piedici suplimentare în obținerea producției, putem să plecăm cu toții din funcțiile pe care le deținem! În frunte cu comisarul european”, a precizat Florin Barbu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.