Guvernul a anunțat că RAR va folosi laboratoare mobile pentru a face pe teren ITP-ul vehiculelor agricole și forestiere Recomandat

Inspecția tehnică periodică la categoria vehiculelor lente va fi făcut la sediul proprietarului. Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul înaintea ședinței de joi a Guvernului.

Modificarea reprezintă una dintre solicitările protestatarilor din domeniile agricol și transporturi. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat că Guvernul aprobă extinderea excepțiile de la înmatriculare și inspecția tehnică periodică în cazul vehiculelor lente. De asemenea, RAR va putea efectua ITP-ul la vehiculele agricole sau forestiere cu laboratoare mobile chiar la sediul fermelor.
„Rezonabil este să nu-l pui pe fermier să-și ia utilajele din câmp sau pădure și să meargă la RAR, ci să fie exact invers”, a precizat Marcel Ciolacu.
Alte modificări, din setul agreat împreună cu fermierii și transportatorii, vor fi aprobate în ședințe de urgență convocate în weekend sau la începutul săptămânii viitoare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.