Ciolacu atacă USR: să nu mai manipuleze și să răspundă pentru sutele de milioanele de euro furate în pandemie Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu există nicio intenție ascunsă legată de Pilonul II de pensii. El a răspuns astfel celor care l-au acuzat că vrea să naționalizeze sau să supraimpoziteze pilonul.

„Vreau să lămurim din start orice speculație despre intenția ascunsă a statului legată de Pilonul 2 de pensii. Nu există așa ceva! Acum două luni, eram cu toții acuzați că-l naționalizăm, acum că-l vom supraimpozita. Nu are nimeni vreun asemenea plan”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul a atacat USR pe care l-a acuzat de manipulare.

„Vreau să îi rog pe domnii de la USR să răspundă pentru miliardul de la vaccinuri și pentru celelalte sute de milioane de euro furate din pandemie și să nu mai manipuleze în presă știri false, cum este aceasta că Guvernul României ar dori să supraimpoziteze sau să naționalizeze Pilonul II”, a adăugat Marcel Ciolacu.
Că să elimine orice speculație, șeful Guvernului i-a cerut ministrului de Finanțe să propună soluții pentru a clarifica textele din Codul Fiscal.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.