Tîlvăr s-a întâlnit cu militarii români de la Pristina: România nu are ambasadori mai buni și mai eficienți Recomandat

Militarii români, aflați în misiune în Pristina, au fost vizitați de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr. România nu are ambasadori mai buni și mai eficienți decât militarii români, a fost concluzia demnitarului.

Militarii au fost vizitați la baza NATO.
„I-am vizitat, astăzi, pe militarii români dislocați în Pristina, în cadrul operației NATO KFOR, și pe cei din baza Camp Bondsteel, unde își desfășoară activitatea aproape 160 de militari români, inclusiv cei din compania de infanterie din rezerva strategică la dispoziția SACEUR”, a transmis Tîlvăr la finalul vizitei.
Ministrul a anunțat că România va fi implicată și în continuare în misiunile internaționale.
„Din anul 2000, când am început executarea misiunilor în Kosovo, România este un contributor constant la eforturile de menținere a păcii în această zonă. Vom rămâne în continuare angajați în acest proces, atât timp cât va fi necesar, pentru că volatilitatea stării de securitate din Balcanii de Vest generează preocupări legitime și pentru consolidarea posturii de securitate națională. România nu are ambasadori mai buni și mai eficienți decât militarii români, cei care apără interesele de securitate în cele mai complexe teatre de operații din lume”, a precizat Angel Tîlvăr.

Aproximativ 160 de militari români sunt dislocați în misiune la Pristina, în Kosovo.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.