Galaţi Summer University Recomandat

16 sum 16 sum

Aproape 80 de elevi de clasele a X-a şi a XI-a, din judeţele Brăila, Bacău, Buzău, Galaţi (Tecuci, Pechea), Vaslui, Vrancea (Focşani) sunt aşteptaţi la UDJG, unde vor vedea, timp de două săptămâni, ce înseamnă să fii student: vor mânca la cantină, vor dormi la cămin, vor vizita facultăţile şi vor sta de vorba cu studenţii şi cadrele didactice.
Dupa o pauză de trei ani, cauzată de pandemie, Liga Studenţilor din Galaţi, în parteneriat cu Univesitatea ,,Dunărea de Jos” din Galaţi, Facultatea de Inginerie şi Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, organizează Galaţi Summer University, un proiect educaţional prin care se doreşte ca elevii să se familiarizeze cu mediul universitar.
Tinerii vor veni în Galaţi în intervalul 17-31 iulie 2022 şi vor fi cazaţi în Căminul studenţesc D. În tot acest timp, vor fi ghidaţi de membrii LSG, vor vedea cum arată laboratoarele şi sălile de curs ale UDJG, dar vor participa şi la activităţi de educaţie non-formală, team-building-uri, training-uri de comunicare, care le vor facilita dezvoltarea personală.
Pentru a se înscrie la şcoala de vară a UDJG, elevii au completat un formular şi au avut nevoie de un acord parental.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.