O vizită culinară la UDJG Recomandat

14 gina 14 gina

Gina Bradea, cunoscut blogger culinar, vlogger şi autoare de cărţi de bucate, a vizitat vineri, 10 iunie 2022, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi şi a avut o întâlnire cu conducerea instituţiei, cu reprezentanţii Facultăţii Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor şi ai Departamentului de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic.
Discuţiile cu oficialii universităţii s-au purtat în direcţia dezvoltării de parteneriate, promovării produselor alimentare locale şi a unei alimentaţii sănătoase, dezvoltarea unor programe educaţionale de formare continuă.
Gina Bradea este bucătar-cofetar profesionist, originară din Galaţi, pasionată de bucătăria tradiţională, care promoveaza gătitul acasă, din ingrediente simple şi naturale. Este autoarea a trei cărţi de bucate: „Pofta bună! cu Gina Bradea, Reţete simple, de mare efect”; „50 de reţete de post”; „Găteşte cu Gina - Gustul unic de acasă”.
Gina Bradea are unul dintre cele mai mari grupuri româneşti pe social media. Blogul „Poftă bună, cu Gina Bradea” are 800.000 de abonaţi pe Facebook şi peste 500.000 de abonaţi pe YouTube.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.