Workshop pentru creșterea inițiativelor antreprenoriale printre studenții gălățeni Recomandat

Societatea Antreprenorială Studențească din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (SAS – UGAL) a organizat workshop-ul cu tema: „HEInnovate – instrument de autoevaluare a Universității antreprenoriale”, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității educației antreprenoriale a studenților la UDJG, IQSEE CNFIS-FDI-2021-0324”.

Acțiunea va avea loc săptămâna trecută, online, pe Platforma Microsoft Teams. Participarea la workshop a fost, bineînțeles, gratuită. Evenimentul antreprenorial s-a adresat, potrivit inițiatorilor, studenților și absolvenților din ultimii ani ai Universității Dunărea de Jos.

HEInnovate este un instrument de autoevaluare pentru instituțiile de învățământ superior care doresc să-și exploreze potențialul inovator, un ghid ce presupune stabilirea priorităților și planificarea acțiunilor în șapte domenii-cheie. Cu ajutorul HEInnovate, studenții vor putea să identifice punctele forte și punctele slabe ale universității, dar și principalele provocări sau obstacole legate de nevoile în domeniul antreprenoriatului, pe cele șapte dimensiuni ale instrumentului HEInnovate.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.