Imprimă această pagină

Alimentaţia şi UDJG Recomandat

20 al 20 al

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (FSIA) din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, parteneră în proiectul SafeConsume (proiect Orizont 2020; https://safeconsume.eu/), organizează, împreună cu Institutul Norvegian de Cercetare în Domeniul Alimentelor (NOFIMA), Conferinţa Internaţională cu titlul Shedding light on the dark territory of food safety – future solutions for risk reduction in domestic kitchens (Facem lumină pe tărâmul întunecat al siguranţei alimentare - soluţii de viitor pentru reducerea riscurilor alimentare în bucătăriile casnice). Conferinţa are loc în perioada 27-28 iunie 2022 la Hotel Caro, în Bucureşti, şi va fi urmată, în data de 29 iunie, de un workshop. Scopul evenimentelor este de a face cunoscute practicile consumatorilor care determină riscul microbiologic de îmbolnăvire prin intermediul alimentelor, dar şi o serie de strategii pentru a reduce acest risc. Programul este o combinaţie de prezentări scurte, demonstraţii şi dezbateri.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)